EU roept op tot gevechtspauzes na melding van 50 dode gijzelaars door Hamas in Gaza

EU roept op tot gevechtspauzes na melding van 50 dode gijzelaars door Hamas in Gaza

De Europese Unie (EU) heeft opgeroepen tot een gevechtspauze na de melding van 50 dode gijzelaars door Hamas in Gaza. De EU-leiders hebben hun diepe droefheid uitgesproken over de melding en hebben hun medeleven betuigd aan de families van de slachtoffers.

De EU-leiders hebben ook hun bezorgdheid uitgesproken over de toenemende spanningen in de regio. Ze hebben opgeroepen tot een onmiddellijke staking van alle militaire acties en hebben gevraagd dat alle partijen hun inspanningen verdubbelen om een vredesakkoord te bereiken.

De EU-leiders hebben ook hun steun uitgesproken voor de Palestijnse Autoriteit (PA) en voor de Verenigde Naties (VN) om een vredesakkoord te bereiken. Ze hebben ook opgeroepen tot een onmiddellijke staking van alle militaire acties en hebben gevraagd dat alle partijen hun inspanningen verdubbelen om een vredesakkoord te bereiken.

De EU-leiders hebben ook herhaald dat er geen militaire oplossing is voor het conflict tussen Israël en Palestina. Ze hebben ook benadrukt dat er geen alternatief is voor een politieke oplossing die beide partijen tevreden stelt.

De EU-leiders hebben ook hun steun uitgesproken voor de inspanningen van de internationale gemeenschap om een duurzame vrede in de regio te bereiken. Ze hebben ook herhaald dat er geen militaire oplossing is voor het conflict tussen Israël en Palestina en dat er geen alternatief is voor een politieke oplossing die beide partijen tevreden stelt.

De EU-leiders hebben ook opgeroepen tot een onmiddellijke staking van alle militaire acties en hebben gevraagd dat alle partijen hun inspanningen verdubbelen om een duurzame vrede in de regio te bereiken. Ze hebben ook benadrukt dat er geen militaire oplossing is voor het conflict tussen Israël en Palestina en dat er geen alternatief is voor een politieke oplossing die beide partijen tevreden stelt.