Ajax verliest bij debuut Maduro van Brighton in voortzetting van dramatische reeks

Ajax heeft vandaag een teleurstellende nederlaag geleden bij het debuut van trainer Frank de Boer bij Brighton. De Amsterdammers verloren met 0-2 van de Engelse club, waardoor ze hun dramatische reeks van vier opeenvolgende nederlagen voortzetten.

De wedstrijd begon goed voor Ajax, dat de eerste helft domineerde. Maar na rust kwam Brighton sterk terug en scoorde twee doelpunten. De Amsterdammers hadden geen antwoord op de aanvallen van de Engelsen en konden geen doelpunt maken.

Het verlies van Ajax is een zware klap voor de club, die al een aantal weken in een neerwaartse spiraal zit. Na de komst van Frank de Boer hoopte de club op een ommekeer, maar helaas heeft de trainer nog geen resultaten kunnen boeken.

De komende weken zal Ajax hard moeten werken om uit deze neerwaartse spiraal te komen. De spelers zullen moeten bewijzen dat ze klaar zijn om de strijd aan te gaan en de resultaten te verbeteren. Alleen dan kan Ajax weer terugkeren naar het hoge niveau waarop het voorheen speelde.