Van Dik Hout viert dertig jaar Stil In Mij in AFAS Live

Van Dik Hout, een Nederlandse rockband, viert dit jaar hun dertigste verjaardag van hun hit Stil In Mij. De band heeft deze speciale gelegenheid gevierd met een concert in AFAS Live in Amsterdam.

Het concert begon met een optreden van de band en hun hits, waaronder Stil In Mij. De band speelde ook andere nummers van hun albums, waaronder het meest recente album, ‘De Beste’. Na het optreden kregen de fans de kans om de band te ontmoeten en foto’s te maken.

De band heeft ook een speciale editie van hun album ‘De Beste’ uitgebracht, die alleen verkrijgbaar is bij AFAS Live. Deze editie bevat een speciale bonus-cd met live-opnames van het concert.

Het concert was een grote hit en de fans waren enthousiast over het optreden. De band heeft laten zien dat ze nog steeds een grote invloed hebben op de Nederlandse muziekscene.

Van Dik Hout heeft laten zien dat ze nog steeds relevant zijn en dat ze nog steeds in staat zijn om een geweldig concert te geven. Hun verjaardagconcert was een grote hit en de fans waren enthousiast. Dit was een geweldige manier om hun dertigste verjaardag te vieren.