'United wint door Maguire en Onana: 'We hebben onze vorm hervonden'

‘United wint door Maguire en Onana: ‘We hebben onze vorm hervonden’

United heeft een belangrijke overwinning behaald in de Premier League. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer versloeg Aston Villa met 2-1, dankzij doelpunten van Harry Maguire en André Onana. Na de wedstrijd sprak Solskjaer over de prestatie van zijn team. “We hebben onze vorm hervonden,” zei hij.

De wedstrijd begon met een sterke start voor United. Maguire opende de score al na vijf minuten met een kopbal. Vervolgens kreeg United meer kansen, maar het was Onana die de tweede goal maakte. Hij schoot de bal in de verre hoek, waardoor de score 2-0 werd.

In de tweede helft probeerde Aston Villa terug te komen in de wedstrijd. Ze creëerden enkele kansen, maar het was United dat uiteindelijk de overwinning binnenhaalde. Na afloop van de wedstrijd was Solskjaer tevreden over de prestaties van zijn team. “We hebben onze vorm hervonden,” zei hij. “We hebben hard gewerkt om dit resultaat te bereiken en ik ben blij dat we het hebben gedaan.”

De overwinning betekent dat United nu tweede staat in de Premier League. Het is een goed teken voor de ploeg, die eerder dit seizoen moeite had om te winnen. Met Maguire en Onana als sleutelspelers lijkt United weer op het juiste pad te zijn. Als ze hun vorm vasthouden, zal het team kans maken op een plek in de top vier.