Bretly D. gearresteerd na dagenlange klopjacht na fatale schietpartij

Bretly D. gearresteerd na dagenlange klopjacht na fatale schietpartij

Vandaag werd Bretly D. gearresteerd na een dagenlange klopjacht na een fatale schietpartij. De politie had een landelijk opsporingsbericht uitgegeven voor de verdachte, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij.

De schietpartij vond plaats in een buitenwijk van de stad. Er werden twee mensen gedood en vier anderen raakten gewond. De politie begon meteen met het zoeken naar de verdachte, maar Bretly D. bleef voor lange tijd onvindbaar.

Na een intensief onderzoek en een dagenlange klopjacht werd Bretly D. uiteindelijk gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij en zal worden berecht voor moord en poging tot moord.

De politie heeft nog geen verklaring gegeven over de achtergrond van de schietpartij, maar ze vermoeden dat het een geval van wapengeweld was. Ze hebben ook nog geen verklaring gegeven over de identiteit van de slachtoffers.

Het is een tragisch incident dat veel mensen in de stad heeft geschokt. De politie heeft aangekondigd dat ze alle mogelijke middelen zullen gebruiken om de daders te vinden en te vervolgen. Ze hebben ook opgeroepen om informatie te delen als iemand iets weet over de schietpartij of de daders.