Robbie Williams lijdt aan sociale fobie: ‘Constante bezorgdheid over wat anderen denken’

Robbie Williams, de Britse popster, heeft onlangs toegegeven dat hij lijdt aan sociale fobie. De ster heeft gezegd dat hij voortdurend bezorgd is over wat anderen van hem denken.

Robbie Williams heeft zijn strijd met sociale fobie openbaar gemaakt in een interview met The Guardian. Hij vertelde dat hij al sinds zijn tienerjaren last heeft van de aandoening. Hij zei dat hij voortdurend bezorgd is over wat anderen van hem denken, wat leidt tot een gevoel van angst en onzekerheid.

De ster heeft ook gezegd dat hij zich vaak ongemakkelijk voelt in sociale situaties, zoals optredens en interviews. Hij heeft gezegd dat hij zich vaak verstopt in de backstage-ruimtes om te voorkomen dat hij met mensen moet praten.

Robbie Williams heeft ook gezegd dat hij de afgelopen jaren veel heeft gedaan om zijn angst te overwinnen. Hij heeft gezegd dat hij veel heeft geleerd over hoe hij met zijn angst om kan gaan en hoe hij ermee kan leven.

Robbie Williams is niet de enige beroemdheid die lijdt aan sociale fobie. Ook andere beroemdheden, zoals acteur Hugh Grant en zangeres Adele, hebben openlijk gesproken over hun strijd met de aandoening.

Het is belangrijk om te begrijpen dat sociale fobie een ernstige aandoening is die veel mensen treft. Mensen die lijden aan de aandoening kunnen professionele hulp zoeken om hun symptomen te verlichten.