Mannen krijgt vijf jaar celstraf voor gooien van vuurwerk in woning waardoor vrouw haar hand verliest

Mannen krijgt vijf jaar celstraf voor gooien van vuurwerk in woning waardoor vrouw haar hand verliest

Een man uit de stad Utrecht is veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar voor het gooien van vuurwerk in een woning waardoor een vrouw haar hand verloor. Het incident vond plaats in juli 2018, toen de man vuurwerk gooide naar een woning in Utrecht. De vrouw die in de woning woonde, raakte hierdoor ernstig gewond en verloor haar linkerhand.

De rechtbank heeft de man veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar. Volgens de rechter was de man zich bewust van de gevaren van het gooien van vuurwerk en had hij geen respect voor de persoonlijke veiligheid van anderen. De rechter benadrukte ook dat de man verantwoordelijk was voor het verlies van de hand van de vrouw.

De veroordeelde man heeft zijn spijt betuigd en zegt dat hij nooit had gedacht dat zijn actie zo’n ernstige gevolgen zou hebben. Hij heeft ook aangeboden om de vrouw te helpen met haar herstel.

Het incident is een pijnlijke herinnering aan de gevaren van het gooien van vuurwerk. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen acties en dat er consequenties kunnen zijn als je niet verantwoordelijk omgaat met vuurwerk.