Griekse Opkomst in Bazel Stuit op Nederlaag Tegen Hurkacz

De Griekse tennisser Stefanos Tsitsipas heeft deze week een nederlaag geleden tegen de Poolse tennisser Hubert Hurkacz in de tweede ronde van het Bazel Open. Tsitsipas, die de nummer 6 van de wereld is, verloor met 6-4, 6-3.

De wedstrijd begon goed voor Tsitsipas, die een break kon maken in de tweede game. Maar Hurkacz was sterk en kon de break terugbreken in de vijfde game. Daarna was hij de betere speler en hij won de set met 6-4.

In de tweede set begon Tsitsipas sterk en hij kreeg een break voorsprong. Maar Hurkacz bleef vechten en kon de break terugbreken in de zesde game. Daarna was hij de betere speler en hij won de set met 6-3.

Deze nederlaag is een teleurstelling voor Tsitsipas, die had gehoopt om ver te komen in het toernooi. Hij had al eerder goed gespeeld in Bazel, waar hij vorig jaar de finale bereikte. Maar dit jaar was Hurkacz te sterk voor hem.

Het is duidelijk dat Tsitsipas nog steeds een van de beste tennissers ter wereld is. Maar om verder te komen in toernooien zoals Bazel, moet hij zijn spel verbeteren. Als hij dat doet, kan hij weer terugkeren naar de top van het tennisspel.