Berghuis antwoordt op kritiek van Steijn: ‘Ik heb het nooit van hemzelf gehoord’

De afgelopen dagen is er veel kritiek geweest op de uitspraken van minister Ferd Grapperhaus over het berghuis. De kritiek kwam van onder andere Feyenoord-directeur Frank Arnesen en oud-speler Dirk Kuyt. Ook Dick Advocaat, oud-trainer van Feyenoord, vond dat de minister te ver was gegaan.

Minister Grapperhaus heeft nu gereageerd op de kritiek. Hij zegt dat hij het nooit van de betrokkenen zelf heeft gehoord. “Ik heb het nooit van henzelf gehoord”, aldus de minister.

Het berghuis is een belangrijk onderdeel van de Nederlandse cultuur en de minister benadrukt dat hij de kritiek serieus neemt. Hij stelt dat hij altijd open staat voor suggesties en ideeën die ervoor zorgen dat het berghuis een veilige plek is waar iedereen zich thuis voelt.

De minister benadrukt ook dat hij niet wil dat mensen worden weggezet of gediscrimineerd. Hij stelt dat iedereen het recht heeft om zich thuis te voelen in het berghuis.

Het is duidelijk dat de minister de kritiek serieus neemt en dat hij open staat voor suggesties en ideeën om het berghuis een veilige plek te maken voor iedereen. Het is aan hem om te bepalen hoe hij hiermee omgaat.