'Ajax dient andere tactiek tegen PSV te gebruiken dan tegen Brighton'

‘Ajax dient andere tactiek tegen PSV te gebruiken dan tegen Brighton’

Ajax heeft afgelopen week een zwaar bevochten overwinning behaald tegen Brighton in de Champions League. De Amsterdammers hebben een goede prestatie geleverd en hebben een belangrijke stap gezet richting de volgende ronde. Maar Ajax moet zich nu opmaken voor hun volgende wedstrijd tegen PSV.

De tactiek die Ajax tegen Brighton heeft gebruikt, zal niet hetzelfde zijn als tegen PSV. PSV is een ander soort team dan Brighton. De Eindhovenaren hebben meer ervaring in het spelen van competitiewedstrijden en zullen daarom een andere aanpak vereisen.

Ajax moet dus een andere tactiek gebruiken tegen PSV. De Amsterdammers moeten meer druk zetten op de verdediging van PSV en proberen de bal zo veel mogelijk bij hun aanvallers te houden. Ook moeten ze meer aandacht besteden aan de manier waarop ze de bal rondspelen. Ze moeten proberen de bal sneller te verplaatsen en meer risico nemen met hun passes.

Daarnaast moet Ajax ook meer aandacht besteden aan hun verdediging. Ze moeten er alles aan doen om PSV zo veel mogelijk te beperken in hun aanvallende mogelijkheden. Ze moeten er ook voor zorgen dat ze niet te veel ruimte geven aan de Eindhovenaren om te counter-attacken.

Als Ajax deze tactiek goed toepast, dan kunnen ze een goede kans maken om te winnen van PSV. Maar ze moeten er wel rekening mee houden dat PSV ook een goed team is en dat ze dus alles uit de kast moeten halen om de overwinning binnen te halen.