Zangeres Wende gaat in 2024 op wereldtournee: ‘Droom die uitkomt’

De Nederlandse zangeres Wende heeft aangekondigd dat ze in 2024 op wereldtournee gaat. De tournee, die de naam ‘Droom die uitkomt’ draagt, zal haar naar verschillende continenten brengen.

Wende is al jarenlang een populaire artiest in Nederland. Haar debuutalbum, ‘Verloren in de tijd’, werd een groot succes. Sindsdien heeft ze meerdere albums uitgebracht en is ze een bekende naam in de Nederlandse muziekscene.

Ondanks haar succes in Nederland, had Wende altijd de droom om op wereldtournee te gaan. Na jaren van hard werken en voorbereidingen, is die droom nu eindelijk uitgekomen. De tournee zal plaatsvinden in 2024 en zal haar naar verschillende landen en continenten brengen.

Tijdens de tournee zal Wende haar grootste hits spelen, maar ook nieuwe nummers die nog niet eerder zijn uitgebracht. Ze zal optreden in stadions, theaters en andere locaties. Ook zal ze optreden op verschillende festivals over de hele wereld.

De tournee is een grote stap voor Wende en haar carrière. Ze is erg enthousiast over de kans om haar muziek te laten horen aan mensen over de hele wereld. Ze is er klaar voor om haar droom waar te maken en kan niet wachten om op tournee te gaan.