Spice Girls krijgen postzegels ter ere van hun dertigjarig bestaan

Spice Girls krijgen postzegels ter ere van hun dertigjarig bestaan

De Spice Girls, een van de meest iconische meidengroepen uit de jaren 90, krijgen postzegels ter ere van hun dertigjarig bestaan. De postzegels zullen de gezichten van alle vijf de leden van de groep weergeven, waaronder Melanie Brown (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) en Victoria Beckham (Posh Spice).

De postzegels zullen worden uitgegeven door Royal Mail, het Britse postbedrijf. Ze zullen verkrijgbaar zijn in een set van vijf postzegels, waarvan er twee een afbeelding van de groep als geheel tonen en de andere drie afzonderlijke portretten van elk lid. De postzegels zullen tevens een speciale stempel dragen met de tekst “Girl Power”.

De Spice Girls werden in 1994 opgericht en werden al snel een van de meest populaire meidengroepen ter wereld. Ze verkochten meer dan 85 miljoen albums wereldwijd en hadden hits met nummers zoals “Wannabe” en “Say You’ll Be There”.

De postzegels zijn een geweldige manier om de bijzondere prestaties van de Spice Girls te vieren. Royal Mail heeft al eerder postzegels uitgegeven ter ere van andere iconische Britse artiesten, waaronder The Beatles en David Bowie. Deze postzegels zijn een geweldige manier om de geschiedenis van de Britse muziek te herdenken.

De postzegels zullen verkrijgbaar zijn vanaf 26 juni 2020, wat precies 30 jaar is na de release van hun debuutsingle “Wannabe”. Het is een geweldige manier om hun verjaardag te vieren en hun bijdrage aan de muziekindustrie te herdenken.