Raymond van Barneveld snel klaar op EK darts: 'Bij ingooien was het nog 140, 180 en 140'

Raymond van Barneveld snel klaar op EK darts: ‘Bij ingooien was het nog 140, 180 en 140’

Raymond van Barneveld heeft zich op het Europees Kampioenschap Darts (EK darts) snel gekwalificeerd voor de volgende ronde. De Nederlandse dartlegende won zijn partij tegen de Belgische speler Ronny Huybrechts met 4-2.

Van Barneveld begon sterk aan de wedstrijd en won de eerste twee sets met gemak. In de derde set kwam Huybrechts terug in de wedstrijd, maar Van Barneveld bleef rustig en won uiteindelijk de set met 3-2.

In de vierde set ging het gelijk op tussen de twee spelers. Uiteindelijk was het Van Barneveld die de set won met 3-2. In de vijfde set kwam Huybrechts nog een keer terug in de wedstrijd, maar Van Barneveld bleef rustig en won uiteindelijk met 3-2.

Na afloop van de wedstrijd was Van Barneveld tevreden met zijn prestatie. “Ik ben blij dat ik zo snel klaar was met de wedstrijd. Bij het ingooien was het nog 140, 180 en 140, dus ik ben blij dat ik zo goed heb gespeeld”, aldus Van Barneveld.

Van Barneveld is nu klaar voor de volgende ronde van het EK darts. Hij zal het daar opnemen tegen de Engelsman Nathan Aspinall. Als Van Barneveld wint, zal hij doorstromen naar de halve finale van het toernooi.