Rage Against The Machine annuleert tour: ‘Geen optredens meer’

Rage Against The Machine heeft met veel spijt aangekondigd dat hun tournee is geannuleerd. De band, die bekend staat om hun politieke teksten en harde rockmuziek, had een tournee gepland staan voor 2020, maar deze is nu geannuleerd.

De band heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat ze geen optredens meer zullen geven. Ze zeggen dat de omstandigheden waarin we ons nu bevinden niet geschikt zijn voor een tournee. Ze voegen eraan toe dat ze hun fans enorm waarderen en dat ze hopen dat ze snel weer samen kunnen optreden.

Hoewel de fans teleurgesteld zijn, begrijpen ze de beslissing van de band. De wereldwijde pandemie heeft een grote impact op de muziekindustrie, waardoor veel concerten en festivals zijn geannuleerd. Ook Rage Against The Machine heeft hieronder te lijden.

De band heeft aangegeven dat ze nog steeds muziek aan het maken zijn en dat er nieuwe muziek op komst is. Fans kunnen dus in ieder geval nog genieten van hun muziek, al is het niet live.

Rage Against The Machine heeft laten weten dat ze hun fans enorm waarderen en hopen dat ze snel weer samen kunnen optreden. Tot die tijd moeten we genoegen nemen met hun muziek op de radio en online.