Quinten Meiresonne verlaat band Son Mieux als toetsenist

Quinten Meiresonne heeft aangekondigd dat hij de band Son Mieux als toetsenist zal verlaten. De band, die bekend staat om hun unieke mix van pop, rock en folk, heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt.

Quinten Meiresonne heeft de afgelopen jaren samengewerkt met Son Mieux als toetsenist. Hij was verantwoordelijk voor het toevoegen van een unieke klank aan de muziek van de band. Naast zijn werk als toetsenist heeft Quinten ook meegeschreven aan enkele nummers van de band.

Hoewel de band spijt heeft dat Quinten de band verlaat, begrijpen ze ook zijn beslissing. Quinten heeft aangegeven dat hij meer tijd wil besteden aan zijn eigen muziekprojecten. Ook wil hij meer tijd besteden aan het schrijven van nieuwe muziek.

De band Son Mieux heeft aangegeven dat ze Quinten bedanken voor zijn bijdrage aan hun muziek. Ze wensen hem veel succes met zijn toekomstige muziekprojecten en hopen dat hij in de toekomst nog steeds betrokken zal blijven bij de band.

Hoewel Quinten Meiresonne de band verlaat, zal Son Mieux doorgaan met hun unieke muziek. De band is op zoek naar een nieuwe toetsenist die de klank en energie van Quinten kan overnemen.

Het verlaten van Quinten Meiresonne is een grote verandering voor de band Son Mieux, maar de band is vastbesloten om door te gaan met hun unieke muziek.