Petra en Hans uit B&B Vol liefde gaan samenwonen: 'Voel me heel gelukkig'

Petra en Hans uit B&B Vol liefde gaan samenwonen: ‘Voel me heel gelukkig’

Kandidaten Hans en Petra uit het laatste seizoen van B&B Vol liefde gaan samenwonen, vertelt het stel zondag in RTL Boulevard. De paraveterinair dierenartsassistent verhuist woensdag naar Hans’ bed and breakfast in Frankrijk.

“Ik volg mijn hart. Het lijkt alsof het een egoïstische keuze is, omdat iedereen achterblijft”, zegt Petra. “Maar soms moet dat wel. Ik voel me heel gelukkig. En ik denk dat dat inderdaad mede door Hans komt.”

De bed-and-breakfasteigenaar vertelt dat hij zich tot Petra’s verhuizing “als een verstekeling op een onbewoond eiland” voelt. Komende woensdag trekt ze bij hem in.

Onlangs werd bekend dat kandidaten Astrid en Harmjan gaan trouwen. De vrachtwagenchauffeur was al naar Astrids B&B in Oostenrijk verhuisd. Maar de kans op een huwelijk tussen Hans en Petra lijkt klein. “Dat is niet aan mij besteed”, zegt Hans.

Het recentste seizoen van B&B Vol liefde bracht maar liefst drie relaties voort. In het zuiden van Portugal wonen ook kandidaten Martijn en Fenna inmiddels samen.