Jan Dulles en Jaap Kwakman uit 3JS openen samen café in Volendam

Jan Dulles en Jaap Kwakman uit 3JS openen samen café in Volendam

Jan Dulles en Jaap Kwakman (rechts en links op de foto) hebben samen een café in Volendam geopend, vertellen de 3JS-leden aan De Telegraaf. De zangers gaan hun horecawerk combineren met de muziek.

Het idee om samen een horecazaak te openen, ontstond in de coronaperiode. Ze doen het samen met drie anderen. “Ik moet zeggen, het is enorm zwaar”, bekent Dulles.

“We hebben ja gezegd in een tijd dat we niks te doen hadden. Alles draait momenteel op volle toeren, dus we hebben ons er misschien wel een beetje in vergist hoeveel werk erin zou gaan zitten.”

Dulles zegt er “geestelijk behoorlijk doorheen te zitten”, maar hoopt op meer rust nu hun café De Botterwerf open is. “We hebben een goed geoliede bediening en keukenbrigade, die goud zijn voor de zaak. Zelf zullen we regelmatig aanwezig zijn.”

Hun muziek met de 3JS zal hun hoogste prioriteit blijven. Binnenkort gaat de Volendamse groep naar Los Angeles om daar nieuwe liedjes op te nemen. “Hierover gaan we binnenkort meer verklappen. We kijken daar enorm naar uit”, zegt Dulles.