James Blunt presenteert na vier jaar een nieuw album

James Blunt presenteert na vier jaar een nieuw album

James Blunt, de Britse zanger-songwriter, heeft na vier jaar een nieuw album uitgebracht. Het album, getiteld ‘Once Upon A Mind’, is een verzameling van persoonlijke songs die een diepgaand inzicht geven in de emotionele reis die Blunt de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Het album bevat twaalf nummers die Blunt heeft geschreven en geproduceerd met de hulp van zijn vaste muzikale team. Het album is een mix van pop, rock en folk, waarin Blunt zijn kenmerkende stemgeluid laat horen.

Blunt heeft al veel succes gehad met zijn vorige albums, waaronder ‘Back To Bedlam’ uit 2004. Dit album bevatte de hits ‘You’re Beautiful’ en ‘Goodbye My Lover’. Met zijn nieuwe album hoopt Blunt opnieuw een grote hit te scoren.

Blunt heeft al veel optredens gegeven in Europa en de Verenigde Staten. Hij heeft ook al een aantal singles uitgebracht van het nieuwe album, waaronder ‘Cold’ en ‘Monsters’.

Het album is nu verkrijgbaar op streamingdiensten zoals Spotify en Apple Music. Blunt is ook begonnen met een wereldtournee om zijn nieuwe album te promoten.

We hopen dat James Blunt met zijn nieuwe album weer veel succes zal boeken. We kunnen niet wachten om de rest van het album te horen!