Elvis Presley keert terug op het podium dankzij holografische projectie in november

2021

Elvis Presley, de beroemde Amerikaanse zanger en acteur, zal in november 2021 terugkeren op het podium dankzij een holografische projectie. Deze unieke ervaring zal plaatsvinden in Las Vegas, waar Elvis in de jaren ’70 en ’80 een van de meest populaire artiesten was.

Deze holografische projectie zal een 3D-beeld van Elvis op het podium brengen, waardoor het lijkt alsof hij echt aanwezig is. Het publiek zal in staat zijn om de iconische stem van Elvis te horen en te genieten van zijn legendarische optredens.

Het is een unieke kans om de muziek van Elvis te ervaren zoals nooit tevoren. De show zal bestaan uit een selectie van zijn meest iconische nummers, waaronder ‘Love Me Tender’, ‘Jailhouse Rock’ en ‘Suspicious Minds’. Ook zullen er gastoptredens zijn van andere beroemde artiesten die geïnspireerd zijn door Elvis.

De show is een initiatief van Elvis Presley Enterprises, dat de rechten beheert van de muziek en beelden van Elvis. Het bedrijf heeft samengewerkt met de technologiebedrijven BASE Hologram en On Stage Productions om de show mogelijk te maken.

De show is bedoeld om Elvis’ erfenis te eren en zijn muziek te delen met nieuwe generaties fans. Het is een unieke kans om de legendarische artiest op het podium te zien, ook al is hij al meer dan 40 jaar dood. De show zal plaatsvinden in november 2021 in Las Vegas en tickets zijn nu al te koop.