EK Waterpolo: Vrouwen bereiken kwartfinales, mannen winnen eerste wedstrijd

EK Waterpolo: Vrouwen bereiken kwartfinales, mannen winnen eerste wedstrijd

Het Europese Kampioenschap Waterpolo is begonnen en Nederland heeft al goede resultaten behaald. De vrouwenploeg heeft de kwartfinales bereikt, terwijl de mannenploeg hun eerste wedstrijd hebben gewonnen.

De vrouwenploeg begon hun toernooi met een overwinning tegen Spanje. De Nederlandse ploeg speelde een sterke wedstrijd en won met 8-7. Daarna speelden ze tegen Rusland en verloren met 8-6. In hun derde wedstrijd tegen Griekenland wonnen ze met 9-8. Dit resultaat betekende dat de Nederlandse vrouwenploeg de kwartfinales hadden bereikt.

De mannenploeg begon hun toernooi met een wedstrijd tegen Rusland. De Nederlandse ploeg speelde een sterk spel en won met 11-7. Dit resultaat betekende dat de mannenploeg een goede start hadden gemaakt in het toernooi.

Het EK Waterpolo is een belangrijk toernooi voor Nederland. Beide ploegen hebben al goede resultaten behaald en laten zien dat ze klaar zijn om de strijd aan te gaan. De komende wedstrijden zullen laten zien of Nederland in staat is om verder te komen in het toernooi.