Duitse televisiezender ZDF ontvangt bommelding, meerdere gebouwen ontruimd

Vandaag heeft de Duitse televisiezender ZDF een bommelding ontvangen. Hierdoor zijn meerdere gebouwen van de zender ontruimd.

Volgens de politie kwam de melding rond 11:00 uur binnen. De politie heeft direct actie ondernomen en de gebouwen ontruimd. Er is een onderzoek gestart naar de oorsprong van de melding.

De directeur van ZDF, Thomas Bellut, heeft laten weten dat er geen gevaar is voor de medewerkers en dat er geen schade is aangericht aan de gebouwen. Hij heeft ook gezegd dat er geen vertraging is in de productie van programma’s.

De politie heeft aangegeven dat er geen reden is om aan te nemen dat de bommelding serieus was. Ze vermoeden dat het een hoax was.

De Duitse televisiezender ZDF is een van de grootste televisiezenders van het land. Het is een belangrijke bron van informatie voor veel mensen. Het is dan ook belangrijk dat de zender veilig blijft en dat er geen schade wordt aangericht aan de gebouwen of aan de medewerkers.

Het is goed om te zien dat de politie zo snel heeft gehandeld en dat er geen schade is aangericht. We hopen dat er snel meer informatie komt over de oorsprong van de melding.