Doelman Manuel Neuer klaar voor rentree bij Bayern München na bijna een jaar herstel na skiongeluk

Doelman Manuel Neuer klaar voor rentree bij Bayern München na bijna een jaar herstel na skiongeluk

Doelman Manuel Neuer is klaar om terug te keren bij Bayern München na bijna een jaar herstel na een skiongeluk. De 32-jarige Duitser heeft de laatste maanden hard gewerkt aan zijn herstel en is nu klaar om terug te keren op het veld.

Neuer liep een ernstig knieletsel op tijdens een skivakantie in januari 2019. Hij moest een operatie ondergaan en heeft sindsdien gewerkt aan zijn herstel. Na een lange revalidatieperiode is hij nu klaar om terug te keren bij de club.

Neuer heeft al meerdere trainingen met de club gedaan en is klaar om zijn rentree te maken. Hij zal waarschijnlijk zijn rentree maken in de komende weken, waardoor hij weer op het veld kan staan en zijn teamgenoten kan helpen om de titel te verdedigen.

Neuer is een van de beste doelmannen ter wereld en heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder vier Bundesliga-titels, twee DFB Pokals, twee Champions League-titels en een wereldkampioenschap met Duitsland. Hij is ook vier keer uitgeroepen tot beste doelman ter wereld door de Internationale Voetbalbond (FIFA).

Met Neuer terug in actie, zal Bayern München klaar zijn om de titel te verdedigen en nieuwe successen te behalen. Zijn rentree zal een enorme boost geven aan de club en zal de concurrentie verhogen in de Bundesliga.