Cillessen start opnieuw als eerste keeper bij NEC, ondanks geruchten over vertrek

Cillessen start opnieuw als eerste keeper bij NEC, ondanks geruchten over vertrek

De Nederlandse keeper Jasper Cillessen heeft een nieuwe start gemaakt bij NEC in Nijmegen. Hoewel er geruchten waren dat hij de club zou verlaten, heeft hij besloten om te blijven en de eerste keeper te worden.

Cillessen begon zijn carrière bij NEC in 2008, waar hij twee seizoenen speelde. In 2010 verhuisde hij naar Ajax, waar hij vier jaar speelde. In 2014 vertrok hij naar FC Barcelona, waar hij de afgelopen vier jaar als tweede keeper speelde.

Hoewel er geruchten waren dat hij NEC zou verlaten, heeft Cillessen besloten om te blijven en de eerste keeper te worden. Hij is blij om terug te zijn bij NEC en zegt dat hij er klaar voor is om de club te helpen om succesvol te zijn.

Cillessen is een ervaren keeper en zal een grote aanwinst zijn voor NEC. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij grote clubs zoals Ajax en Barcelona en zal zijn kennis en vaardigheden gebruiken om NEC te helpen om betere resultaten te behalen.

Het is duidelijk dat Cillessen een grote aanwinst is voor NEC en dat hij een belangrijke rol kan spelen in het helpen van de club om betere resultaten te behalen. Hij is klaar om de eerste keeper te worden en NEC naar nieuwe hoogtes te brengen.