DI-RECT brengt nieuwe plaat uit in maart en gaat clubtour doen in het najaar

DI-RECT, de Nederlandse popgroep die in 2002 werd opgericht, heeft aangekondigd dat ze een nieuwe plaat uitbrengen in maart van dit jaar. De plaat, getiteld ‘The Bigger Picture’, is de opvolger van hun laatste album uit 2017, ‘Times’. De band heeft ook aangekondigd dat ze een clubtour door Nederland gaan doen in het najaar van 2020.

De band heeft al een aantal hit singles uitgebracht, waaronder ‘Soldier On’, ‘Inside Out’ en ‘Young Ones’. Deze songs werden goed ontvangen door fans en kregen veel airplay op radiozenders. Met de release van hun nieuwe plaat, verwachten fans dat DI-RECT nog meer hits zal uitbrengen.

De clubtour die de band gaat doen, zal plaatsvinden in september en oktober. De bandleden zijn erg enthousiast over de tour en kijken ernaar uit om hun nieuwe muziek te spelen voor hun fans. Ze zullen optreden in verschillende steden in Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

DI-RECT is al jaren een van de meest populaire bands in Nederland en hun fans kijken al uit naar hun nieuwe album en tour. De bandleden zijn er klaar voor om hun nieuwe muziek te laten horen en hopen dat hun fans net zo enthousiast zullen zijn als zij.