De Rolling Stones’ Nieuwe Album Was Vorig Jaar Het Bestverkochte Album in Nederland

Het Nederlandse publiek heeft de Rolling Stones een warm welkom gegeven toen hun nieuwe album vorig jaar uitkwam. Het album, getiteld ‘Blue & Lonesome’, was het bestverkochte album in Nederland in 2016.

Het album is een verzameling van twaalf blues-covers, waaronder songs van Little Walter, Willie Dixon en Eddie Taylor. De band heeft de songs opgenomen in de beruchte British Grove Studios in Londen. De productie werd gedaan door Don Was en The Glimmer Twins (Mick Jagger en Keith Richards).

De Rolling Stones hebben al meer dan 50 jaar muziek gemaakt en hun fans zijn blij met deze nieuwe release. Het album is een terugkeer naar hun roots en de songs zijn een perfecte combinatie van oude blues-songs en de kenmerkende Rolling Stones-sound.

Het album is goed ontvangen door critici en fans wereldwijd. Het album heeft veel positieve recensies gekregen en is bekroond met een Grammy Award voor Best Traditional Blues Album.

De Rolling Stones hebben met dit album bewezen dat ze nog steeds een van de grootste rockbands ter wereld zijn. Hun nieuwe album is een must-have voor iedereen die van goede muziek houdt.