Claude en MEAU sluiten zich aan bij Vrienden van Amstel LIVE samen met Son Mieux

Claude en MEAU hebben zich aangesloten bij Vrienden van Amstel LIVE, samen met Son Mieux. Deze samenwerking is een geweldige kans voor deze drie artiesten om hun muziek te laten horen aan een nog groter publiek.

Claude en MEAU zijn twee Nederlandse artiesten die bekend staan om hun unieke muziekstijl. Hun muziek is een mix van pop, hip-hop, soul en jazz. Ze hebben al veel optredens gegeven in Nederland en Europa, waaronder de Amsterdamse Melkweg en Paradiso.

Son Mieux is een Franse band die bekend staat om hun elektronische muziek. Ze hebben al veel optredens gegeven in Frankrijk en Europa, waaronder de Parijse La Cigale en de London Jazz Cafe.

Door de samenwerking met Vrienden van Amstel LIVE krijgen Claude en MEAU en Son Mieux de kans om hun muziek te laten horen aan een nog groter publiek. Vrienden van Amstel LIVE is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in verschillende steden in Nederland. Het evenement biedt een platform voor artiesten om hun muziek te laten horen aan een breed publiek.

De samenwerking tussen Claude en MEAU en Son Mieux met Vrienden van Amstel LIVE is een geweldige kans voor deze artiesten om hun muziek te laten horen aan een nog groter publiek. Het is ook een goede manier om hun muziek te verspreiden naar andere landen. We hopen dat deze samenwerking succesvol zal zijn en dat we meer van deze artiesten zullen zien op Vrienden van Amstel LIVE!