Britney Spears ontkent dat ze een album maakt: ‘Schrijf wel voor andere artiesten’

De Amerikaanse popster Britney Spears heeft recentelijk haar fans teleurgesteld door te ontkennen dat ze een album maakt. In een interview met Entertainment Tonight zei ze: “Ik schrijf wel voor andere artiesten, maar ik ben niet bezig met het maken van een album voor mezelf.”

Fans hadden gehoopt dat Spears een nieuw album zou uitbrengen, maar de ster lijkt niet van plan om dat te doen. In plaats daarvan is ze bezig met het schrijven van nummers voor andere artiesten. Ze zei: “Ik ben bezig met het schrijven van liedjes voor andere artiesten, wat ik heel leuk vind. Ik vind het leuk om de muziek te maken die ik wil maken, maar ik wil ook anderen helpen met hun muziek.”

Hoewel Spears geen album maakt, heeft ze wel een aantal nieuwe nummers uitgebracht. Haar laatste single, ‘Mood Ring’, werd in augustus uitgebracht en werd goed ontvangen door fans. Ook heeft ze samengewerkt met Justin Timberlake op de single ‘Man of the Woods’.

Hoewel Spears haar fans teleurstelde door te ontkennen dat ze een album maakt, lijkt ze wel tevreden met haar huidige situatie. Ze zei: “Ik ben erg blij met wat ik nu doe en ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om te schrijven voor andere artiesten.”

Het lijkt er dus op dat Britney Spears geen album maakt, maar wel bezig is met het schrijven van nummers voor andere artiesten. Hoewel fans teleurgesteld zijn, lijkt de popster tevreden te zijn met haar huidige situatie.