AZ toont minder volwassenheid dan Aston Villa: 'En dan krijg je een pak slaag'

AZ toont minder volwassenheid dan Aston Villa: ‘En dan krijg je een pak slaag’

AZ heeft de afgelopen weken een aantal minder volwassen optredens laten zien dan Aston Villa. De Alkmaarse club heeft een aantal incidenten gehad waaruit blijkt dat ze niet altijd even professioneel omgaan met de situatie.

Het meest recente voorbeeld was de wedstrijd tussen AZ en Aston Villa in de Europa League. AZ had een 2-1 voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 3-2. Na de wedstrijd werd er door AZ-spelers gescholden en geschreeuwd naar de spelers van Aston Villa, wat niet professioneel was.

Ook tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht werd er door AZ-spelers gescholden en geschreeuwd naar de tegenstander. Het was zo erg dat de scheidsrechter moest ingrijpen om de situatie onder controle te krijgen.

In tegenstelling tot AZ heeft Aston Villa een veel meer volwassen optreden laten zien. Ze hebben geen incidenten gehad en hebben zich professioneel gedragen tijdens de wedstrijd.

Het is duidelijk dat AZ minder volwassenheid toont dan Aston Villa. Als je als club niet professioneel omgaat met situaties, dan krijg je uiteindelijk een pak slaag. AZ moet leren van Aston Villa en hun voorbeeld volgen als het gaat om volwassenheid.