Katwijkse Strandvinder Ontdekt Oude Bom met Metaaldetector

Katwijkse strandvinder heeft een onverwachte vondst gedaan tijdens een dagje strandvinding. Met zijn metaaldetector vond hij een oude bom die in de duinen van Katwijk begraven lag.

De strandvinder, die anoniem wil blijven, was op zoek naar oude munten en andere metalen voorwerpen toen hij de bom vond. Hij had geen idee wat het was, maar besloot om de politie te bellen. De politie kwam ter plaatse en bevestigde dat het een oude bom was.

De bom is door de politie veiliggesteld en naar een militaire locatie gebracht voor ontmanteling. De politie waarschuwt andere strandvinders om voorzichtig te zijn met wat ze vinden. Ze adviseren om altijd de politie te bellen als ze iets verdachts vinden, omdat er nog steeds oude munitie in de duinen kan liggen.

De Katwijkse strandvinder is blij dat hij de bom heeft gevonden voordat iemand anders ermee in aanraking kon komen. Hij is ook dankbaar dat hij de politie heeft gebeld, zodat de bom op een veilige manier kon worden verwijderd.

Het voorval is een goede herinnering aan hoe belangrijk het is om voorzichtig te zijn met wat je vindt als je aan strandvinding doet. Als je iets verdachts vindt, bel dan altijd de politie.