Werkzaamheden aan Bosscherveld in Maastricht hervatten maandag

Werkzaamheden aan Bosscherveld in Maastricht hervatten maandag

Maandag 16 november zal de werkzaamheden aan Bosscherveld in Maastricht hervatten. Het terrein is al geruime tijd gesloten voor publiek, maar de stad heeft besloten om de werkzaamheden te hervatten.

Bosscherveld is een belangrijk stuk natuurgebied in Maastricht. Het is een unieke plek met een grote verscheidenheid aan planten en dieren. Er zijn verschillende wandelpaden, waar bezoekers kunnen genieten van de prachtige omgeving.

De stad Maastricht heeft besloten om de werkzaamheden aan Bosscherveld te hervatten om de natuur te beschermen en te verbeteren. Er zullen verschillende projecten worden uitgevoerd, waaronder het verwijderen van onkruid en het aanleggen van wandelpaden. Ook zullen er bomen worden geplant, waardoor het gebied meer biodiversiteit krijgt.

De stad Maastricht is van plan om de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden, zodat bezoekers weer kunnen genieten van dit prachtige stuk natuur. De stad roept iedereen op om de regels te volgen en de natuur te respecteren. Bezoekers moeten bijvoorbeeld geen afval achterlaten en geen planten of dieren verstoren.

Het hervatten van de werkzaamheden aan Bosscherveld is goed nieuws voor Maastricht. Het gebied zal worden verbeterd en bezoekers kunnen weer genieten van de prachtige natuur.