Zwitserse Dieven Stelen 400 Euro van Klimvereniging door Berg te Beklimmen

De Zwitserse politie heeft onlangs een groep dieven gearresteerd die 400 euro hadden gestolen van een klimvereniging door een berg te beklimmen. De dieven hadden een plan bedacht om de berg te beklimmen en de geldkist van de vereniging te stelen.

De klimvereniging had de geldkist op de berg geplaatst als een manier om geld te verzamelen voor hun activiteiten. De dieven hadden het plan bedacht om de berg te beklimmen en de kist te stelen. Ze waren erin geslaagd om de top van de berg te bereiken en de kist te stelen voordat iemand hen kon zien.

De politie kreeg een tip over het incident en begon meteen met het onderzoek. Ze vonden uiteindelijk de dieven en arresteerden hen. De politie heeft de gestolen geldkist teruggevonden en de 400 euro is geretourneerd aan de klimvereniging.

De politie waarschuwt mensen dat het stelen van geld uit een klimvereniging door middel van bergbeklimmen een ernstig misdrijf is. Ze benadrukken dat mensen die betrokken zijn bij dergelijke activiteiten, zullen worden vervolgd. Ze adviseren ook dat klimverenigingen hun geldkisten goed beveiligen om diefstal te voorkomen.