Zwetsloot en Oldenbeuving missen finaleplaats op Wereldkampioenschap Skateboarden

Het Nederlandse team van Zwetsloot en Oldenbeuving heeft de finaleplaats op het Wereldkampioenschap Skateboarden gemist. Het team, dat bestaat uit de Nederlandse skateboarders Bas Zwetsloot en Jelle Oldenbeuving, had een goede kans om de finale te halen, maar helaas was het niet genoeg.

De wedstrijd vond plaats in het Canadese Montreal. Het team had een goede start, maar helaas konden ze deze niet vasthouden. Na twee ronden stond het team op de zevende plaats, wat niet genoeg was om de finale te halen.

Hoewel het team teleurgesteld was, waren ze ook trots op hun prestatie. Ze hebben laten zien dat ze in staat zijn om mee te doen aan het Wereldkampioenschap Skateboarden.

De Nederlandse skateboarders hebben laten zien dat ze een grote toekomst hebben in de sport. Ze hebben laten zien dat ze in staat zijn om mee te doen aan internationale wedstrijden en dat ze de concurrentie aankunnen.

Hoewel Zwetsloot en Oldenbeuving de finaleplaats gemist hebben, is er nog veel te verwachten van dit team. Ze zullen blijven werken aan hun skills en hopelijk kunnen ze bij de volgende Wereldkampioenschappen beter presteren.