'Zweedse voetbalploeg diep geschokt na aanslag in Brussel: 'We hebben tranen in onze ogen'

‘Zweedse voetbalploeg diep geschokt na aanslag in Brussel: ‘We hebben tranen in onze ogen’

De Zweedse voetbalploeg Malmö FF is diep geschokt na de aanslag in Brussel. De ploeg was op weg naar een wedstrijd in de Belgische hoofdstad toen de aanslag plaatsvond.

De ploeg stond op het punt om te vertrekken vanuit Zweden toen het nieuws over de aanslagen binnenkwam. De ploeg besloot om de reis af te zeggen en terug te keren naar Zweden.

De spelers en stafleden van de ploeg zijn diep geschokt door de aanslag. “We hebben tranen in onze ogen,” zei een van de spelers. “Het is zo triest dat dit gebeurt in een stad waar we naartoe gaan om te voetballen.”

De ploeg heeft een verklaring uitgegeven waarin ze hun gevoelens uiten over de aanslag. “We zijn diep geschokt door de aanslag in Brussel. Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en hun families. We staan solidair met de stad Brussel en alle mensen die getroffen zijn door deze tragedie.”

De ploeg heeft ook aangeboden om te helpen bij het herstel van de stad. Ze hebben aangeboden om geld te doneren aan lokale organisaties die helpen bij het herstel van de stad.

De ploeg heeft ook een minuut stilte gehouden voor alle slachtoffers van de aanslag. De spelers en stafleden hebben hun gevoelens uitgesproken over de tragedie en hun solidariteit met de stad Brussel uitgedrukt.

Het is duidelijk dat de ploeg diep geschokt is door de aanslag in Brussel. Ze staan solidair met alle slachtoffers en hun families en hopen dat de stad snel herstelt.