Zoon van regisseur van originele Sneeuwwitje-film voelt zich beledigd door remake

De originele Disney-film Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen uit 1937 is een van de meest iconische films uit de geschiedenis. De film is zo populair dat Disney besloot om een remake te maken, die in 2019 uitkwam. Hoewel de remake veel lof kreeg, voelt de zoon van de regisseur van de originele film, David Hand, zich beledigd door de remake.

David Hand was de regisseur van de originele Sneeuwwitje-film en hij heeft veel bijgedragen aan de magie van de film. Zijn zoon, Don Hand, is ook een grote fan van de film en voelt zich beledigd door de remake. Volgens Don is de remake te veel gericht op actie en speciale effecten, waardoor het verhaal verloren gaat. Hij voelt dat de remake geen respect toont voor het origineel.

Don Hand is van mening dat Disney meer respect had moeten tonen voor het origineel en meer had moeten focussen op het verhaal. Hij gelooft dat als Disney meer tijd had besteed aan het verhaal, de remake net zo magisch zou zijn geweest als de originele film.

Hoewel Don Hand zich beledigd voelt door de remake, gelooft hij dat de originele film altijd een klassieker zal blijven. Hij gelooft dat er nooit een remake zal zijn die het origineel kan evenaren.

De originele Sneeuwwitje-film uit 1937 is een van de meest iconische films uit de geschiedenis. Hoewel de remake veel lof kreeg, voelt Don Hand, de zoon van regisseur David Hand, zich beledigd door de remake. Volgens Don is de remake te veel gericht op actie en speciale effecten, waardoor het verhaal verloren gaat. Hoewel Don Hand zich beledigd voelt door de remake, gelooft hij dat de originele film altijd een klassieker zal blijven.