Zooey Deschanel kondigt derde huwelijk aan

Zooey Deschanel kondigt derde huwelijk aan

De Amerikaanse actrice en zangeres Zooey Deschanel heeft aangekondigd dat ze voor de derde keer gaat trouwen. De 41-jarige actrice, die bekend staat om haar rollen in films zoals 500 Days of Summer en New Girl, heeft aangekondigd dat ze gaat trouwen met de producent Jonathan Scott.

Deschanel was eerder getrouwd met de muzikant Ben Gibbard en de producent Jacob Pechenik. Ze heeft twee kinderen met Pechenik, een dochter van vier jaar en een zoon van twee jaar. Deschanel en Scott begonnen hun relatie in september 2019, nadat ze elkaar hadden ontmoet tijdens het opnemen van een aflevering van Carpool Karaoke.

Deschanel en Scott hebben hun verloving aangekondigd via Instagram, waar ze een foto plaatsten van hen samen met de tekst: “We zijn verloofd!” Deschanel heeft ook een statement uitgebracht waarin ze zei: “We zijn zo blij dat we onze liefde voor elkaar kunnen delen met de wereld. We kijken uit naar een leven vol liefde, geluk en avontuur.”

Scott is ook acteur en is bekend van de realityshow Property Brothers. Hij is ook een gepassioneerd filantroop en heeft verschillende goede doelen gesteund. Hij heeft ook een YouTube-kanaal waar hij video’s maakt over doe-het-zelfprojecten.

Deschanel en Scott zijn al druk bezig met hun plannen voor hun grote dag. Ze hebben nog geen datum bevestigd, maar het is duidelijk dat de twee erg enthousiast zijn over hun verloving. We wensen hen allebei veel geluk toe bij hun komende huwelijk!