Ziyech brengt Galatasaray naar de Champions League, Vilhena en Schenkeveld verlaten de club

De laatste dagen zijn er veel veranderingen geweest bij Galatasaray. De club heeft de Nederlandse speler Hakim Ziyech aangetrokken, wat een enorme stap vooruit betekent voor de Turkse club. Ziyech is een van de beste spelers in Europa en heeft de potentie om Galatasaray naar de Champions League te brengen.

Naast Ziyech heeft Galatasaray ook twee andere Nederlandse spelers aangetrokken. Tonny Vilhena en Rick Schenkeveld zijn beide afkomstig uit de Eredivisie en hebben bewezen dat ze een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van Galatasaray.

Hoewel de komst van Ziyech, Vilhena en Schenkeveld een grote stap voorwaarts is voor Galatasaray, hebben ze ook een paar spelers moeten laten gaan. Onder andere de Braziliaanse speler Fernando en de Turkse speler Oguzhan Ozyakup zijn vertrokken.

Galatasaray heeft nu een sterke selectie met veel ervaring en kwaliteit. Met Ziyech aan boord hebben ze een goede kans om de Champions League te bereiken. Als ze dit lukt, zal dit een enorme stap voorwaarts zijn voor de Turkse club.