Zirkzee scoort gelijkmaker voor Bologna tegen koploper Internazionale

Zirkzee scoort gelijkmaker voor Bologna tegen koploper Internazionale

Afgelopen zaterdag was het een spannende wedstrijd tussen Bologna en Internazionale, de koploper in de Italiaanse Serie A. De thuisploeg Bologna had de steun van de fans achter zich, maar Internazionale was de favoriet om de wedstrijd te winnen.

Gelukkig voor Bologna kwam er in de laatste minuut van de wedstrijd een verrassing. De 19-jarige Nederlandse aanvaller, Joshua Zirkzee, scoorde de gelijkmaker voor Bologna. Het was zijn tweede doelpunt in de Serie A.

De gelijkmaker van Zirkzee was een grote verrassing voor iedereen. Hij had nog maar kort daarvoor het veld betreden als invaller. Maar met zijn scherpe schot wist hij toch de 1-1 te maken.

Het was een belangrijke goal voor Bologna, omdat het hen in staat stelde om een punt te behalen tegen de koploper. Het resultaat betekent dat Bologna nu op de negende plaats staat in de Serie A.

Met zijn goal heeft Zirkzee laten zien dat hij een belangrijke speler kan worden voor Bologna. Als hij zo doorgaat, is hij misschien wel een van de beste Nederlandse spelers in de Serie A.