Ziggo-klanten krijgen vanaf oktober supersnel internet

Vanaf oktober kunnen Ziggo-klanten genieten van supersnel internet. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het een nieuwe breedbandverbinding aanbiedt met een snelheid van maar liefst 500 Mbps. Dit is meer dan vijf keer zo snel als de huidige snelheid van 100 Mbps.

Het nieuwe netwerk is ontworpen om klanten te voorzien van een betere en snellere verbinding. Het bedrijf zegt dat het de snelheid van de verbinding zal verhogen zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. De nieuwe verbinding zal beschikbaar zijn voor alle Ziggo-klanten, ongeacht hun locatie.

Met deze nieuwe verbinding kunnen klanten genieten van een betere streamingervaring, waardoor ze hun favoriete films en tv-programma’s in HD-kwaliteit kunnen bekijken. Ook zal het downloaden van bestanden veel sneller gaan. Daarnaast zal de verbinding ook helpen bij het spelen van online games, waardoor gamers een betere ervaring zullen hebben.

Klanten die willen upgraden naar de nieuwe verbinding, kunnen contact opnemen met Ziggo om te zien of ze in aanmerking komen voor de upgrade. Het bedrijf zegt dat het de upgrade gratis aanbiedt aan klanten die al een abonnement hebben.

Ziggo hoopt dat de nieuwe verbinding klanten een betere ervaring biedt en dat het bedrijf zo meer klanten kan aantrekken. Met de nieuwe verbinding kan Ziggo zich onderscheiden van andere internetproviders en kan het bedrijf zijn concurrentievoordeel behouden.