Zes kinderen omgebracht door beschietingen Syrisch leger.

Vandaag is een tragisch bericht verspreid over Syrië. Zes kinderen zijn omgebracht door beschietingen van het Syrische leger. De kinderen waren tussen de leeftijd van 7 en 13 jaar oud. Ze waren op weg naar school toen ze werden aangevallen.

De kinderen kwamen uit de stad Idlib, die deel uitmaakt van het noordwesten van Syrië. Het gebied is een van de laatste gebieden die nog in handen is van rebellengroepen. Het Syrische leger heeft de afgelopen maanden meerdere offensieven uitgevoerd om het gebied te veroveren.

Volgens lokale bronnen zijn er meer dan 20 mensen gedood en meer dan 50 gewond geraakt bij de beschietingen. De Verenigde Naties hebben hun bezorgdheid uitgesproken over de situatie in Idlib en hebben opgeroepen tot een einde aan de gewelddadige conflicten.

Deze tragische gebeurtenis is een herinnering aan de verschrikkelijke humanitaire crisis die Syrië al jarenlang teistert. Het is een schrijnend voorbeeld van hoe de oorlog het leven van onschuldige kinderen beïnvloedt. Het is belangrijk dat er een einde komt aan deze verschrikkelijke situatie, zodat kinderen niet langer het slachtoffer worden van oorlogsgeweld.