Zaakwaarnemer ontkent betrokkenheid bij dubieuze transfer van Sosa naar Ajax

Zaakwaarnemer ontkent betrokkenheid bij dubieuze transfer van Sosa naar Ajax

De zaakwaarnemer van voetballer Sosa heeft ontkend dat hij betrokken was bij de dubieuze transfer van de speler van zijn oude club naar Ajax. De transfer heeft veel stof doen opwaaien in de voetbalwereld, omdat er veel vraagtekens zijn bij de financiële transactie.

De zaakwaarnemer, die anoniem wil blijven, heeft verklaard dat hij geen enkele betrokkenheid had bij de transfer. Hij zei dat hij alleen een adviserende rol heeft gespeeld en dat hij geen enkele financiële beloning heeft ontvangen voor zijn diensten.

De zaakwaarnemer heeft verder verklaard dat hij alleen maar heeft gezorgd dat Sosa de beste deal kreeg. Hij zei dat hij niet betrokken was bij de financiële transactie en dat hij alleen maar heeft gezorgd dat Sosa een goede deal kreeg.

Hoewel de zaakwaarnemer ontkent betrokken te zijn geweest bij de transfer, is er nog steeds veel onduidelijkheid over de financiële transactie. Er wordt gezegd dat er geld is betaald aan een derde partij, maar dit is nog niet bevestigd.

Het is duidelijk dat er veel vraagtekens zijn bij de transfer van Sosa naar Ajax. De zaakwaarnemer heeft ontkend betrokken te zijn geweest bij de financiële transactie, maar er is nog steeds veel onduidelijkheid over wat er precies is gebeurd.