Zaak van valse aangiften in Stalkingszaak uit Zeeman komt opnieuw voor de rechter.

De rechtbank in Zeeman heeft een zaak van valse aangiften in een stalkingszaak opnieuw behandeld. De zaak draait om een vrouw die beweert dat ze door een man is gestalkt. De man ontkent de beschuldigingen en stelt dat de vrouw valse aangiften heeft gedaan.

De rechtbank heeft de zaak opnieuw behandeld omdat er nieuwe informatie is gevonden die relevant is voor de zaak. Er is een getuige gehoord die beweert dat de vrouw de man heeft aangevallen, wat de man al had beweerd.

De rechtbank heeft de zaak opnieuw bekeken om te bepalen of de vrouw inderdaad valse aangiften heeft gedaan. De rechtbank heeft de zaak uitgebreid onderzocht en alle getuigen gehoord. Na het onderzoek heeft de rechtbank besloten dat de vrouw inderdaad valse aangiften heeft gedaan en dat de man niet schuldig is aan stalking.

De zaak van valse aangiften in een stalkingszaak uit Zeeman komt opnieuw voor de rechter omdat er nieuwe informatie is gevonden die relevant is voor de zaak. De rechtbank heeft de zaak uitgebreid onderzocht en alle getuigen gehoord, waarna ze tot de conclusie kwam dat de vrouw inderdaad valse aangiften had gedaan. De man is daarom vrijgesproken van stalking.