Yvonne Coldeweijer neemt pauze van haar juicekanaal: ‘Te veel gewerkt’

Yvonne Coldeweijer, bekend van haar YouTube-kanaal ‘Yvonne Coldeweijer’, heeft aangekondigd dat ze een pauze neemt van haar kanaal. Ze heeft dit aangekondigd in een video op haar kanaal, waarin ze uitlegt dat ze de afgelopen jaren te veel heeft gewerkt en dat ze nu tijd nodig heeft om zichzelf te herstellen.

Yvonne Coldeweijer begon haar YouTube-kanaal in 2015 en heeft sindsdien meer dan 1 miljoen abonnees verzameld. Ze maakt video’s over gezondheid, voeding en lifestyle. Haar video’s zijn erg populair en hebben veel mensen geïnspireerd om gezonder te leven.

Yvonne Coldeweijer heeft aangegeven dat ze de komende maanden tijd wil nemen om zichzelf te herstellen en dat ze pas weer terugkomt als ze zich beter voelt. Ze heeft ook aangegeven dat ze haar fans blijft volgen en dat ze hen op de hoogte houdt van haar reis.

Hoewel Yvonne Coldeweijer een pauze neemt van haar YouTube-kanaal, is ze nog steeds actief op andere sociale media-platforms. Ze blijft posten op Instagram en Twitter en blijft ook actief op haar website.

Yvonne Coldeweijer heeft veel steun gekregen van haar fans, die begrijpen dat ze tijd nodig heeft om zichzelf te herstellen. Haar fans hopen dat ze snel terugkomt met nieuwe video’s en dat ze weer gezond en gelukkig is.