Yesilgöz verwacht een akkoord te bereiken in onderhandelingen over een rechts kabinet.

Yesilgöz verwacht dat er een akkoord bereikt kan worden in de onderhandelingen over een rechts kabinet. De partijleider, Devlet Bahçeli, heeft aangegeven dat hij bereid is om te onderhandelen met andere partijen om een rechts kabinet te vormen. Dit kabinet zou een coalitie van rechtse partijen moeten omvatten, waaronder de Nationaal-Conservatieve Partij (MHP), de Democratische Partij (DP) en de Republikeinse Volkspartij (CHP).

De onderhandelingen zijn begonnen nadat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan de verkiezingen had gewonnen. Erdogan heeft gezegd dat hij een rechts kabinet wil vormen om de economische groei te bevorderen en de stabiliteit in het land te versterken.

De MHP heeft aangegeven dat het akkoord zal worden gesloten als de andere partijen bereid zijn om hun standpunten te verzoenen. De partijleider heeft ook gezegd dat hij bereid is om concessies te doen als de andere partijen bereid zijn om hun standpunten te verzoenen.

Yesilgöz is optimistisch dat er een akkoord bereikt kan worden. Hij heeft aangegeven dat de partijen bereid zijn om hun standpunten te verzoenen en dat er een akkoord bereikt kan worden dat goed is voor alle partijen.

Yesilgöz is van mening dat een rechts kabinet een goede oplossing is voor Turkije. Hij gelooft dat het kabinet de economie zal helpen groeien en de stabiliteit in het land zal versterken. Hij hoopt dat de onderhandelingen succesvol zullen zijn en dat er een akkoord bereikt kan worden.