Yehudi Moszkowicz, advocaat, gearresteerd in België en na verhoor weer vrijgelaten

Yehudi Moszkowicz, de bekende Nederlandse advocaat, is opgepakt door de Belgische politie. Hij werd gearresteerd in België op verdenking van betrokkenheid bij een criminele organisatie. Na een verhoor van meerdere uren is hij weer vrijgelaten.

Moszkowicz is een bekende advocaat in Nederland. Hij heeft veel beroemde zaken behandeld, waaronder de zaak van Willem Holleeder. Hij is ook een bekend televisiepersoonlijkheid.

De Belgische politie heeft Moszkowicz gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een criminele organisatie. Na een verhoor van meerdere uren is hij weer vrijgelaten. Er is geen informatie vrijgegeven over de aard van de verdenkingen tegen Moszkowicz.

Moszkowicz heeft verklaard dat hij volledig samenwerkt met de autoriteiten en dat hij onschuldig is. Hij heeft ook gezegd dat hij er vertrouwen in heeft dat de waarheid aan het licht zal komen.

Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn van de arrestatie van Moszkowicz. Het is ook niet bekend of hij vervolgd zal worden in België. De Nederlandse autoriteiten hebben nog geen commentaar gegeven over de arrestatie.