Xavi Simons en Leipzig winnen CL-opener, Reijnders speelt gelijk tegen Milan

Xavi Simons en Leipzig winnen CL-opener, Reijnders speelt gelijk tegen Milan

Xavi Simons en Leipzig hebben de Champions League-opener gewonnen. De jonge middenvelder, die afgelopen zomer van FC Barcelona naar RB Leipzig verhuisde, speelde een belangrijke rol in de 3-2 overwinning op Istanbul Basaksehir.

Simons begon de wedstrijd als invaller, maar kwam al na een half uur spelen in de ploeg. Hij speelde een goede wedstrijd en had een belangrijke bijdrage aan de overwinning.

Naast Simons speelde ook Justin Kluivert een belangrijke rol in de overwinning. Hij scoorde twee doelpunten en was een van de beste spelers op het veld.

Ook de Nederlandse speler Denzel Reijnders speelde een belangrijke rol in de wedstrijd. Hij speelde voor AC Milan en speelde gelijk tegen Leipzig. Reijnders was een van de beste spelers op het veld en had een aantal goede kansen.

Xavi Simons en Leipzig hebben dus de Champions League-opener gewonnen. De jonge middenvelder had een belangrijke bijdrage aan de overwinning en Justin Kluivert scoorde twee doelpunten. Ook Denzel Reijnders speelde voor AC Milan en speelde gelijk tegen Leipzig.