Xavi prijst Frenkie de Jong na spectaculaire overwinning: ‘Een echte persoonlijkheid’

Xavi heeft zojuist geprezen Frenkie de Jong na een spectaculaire overwinning van Barcelona tegen Real Madrid. De voormalig Barcelona-speler was onder de indruk van de prestaties van de jonge middenvelder.

“Frenkie is een echte persoonlijkheid,” zei Xavi. “Hij heeft veel kwaliteiten en is een geweldige voetballer. Hij is nog maar 21 jaar oud, maar hij speelt al op het hoogste niveau.”

Xavi was ook onder de indruk van de manier waarop Frenkie de Jong zich aanpaste aan het spel van Barcelona. “Hij heeft een goed gevoel voor het spel en weet precies wanneer hij moet aanvallen en wanneer hij moet verdedigen. Hij is een geweldige aanwinst voor Barcelona.”

Xavi benadrukte ook dat Frenkie de Jong een belangrijke speler is voor Barcelona. “Hij is een belangrijke speler voor ons team en hij heeft al bewezen dat hij een geweldige voetballer is. We hopen dat hij nog vele jaren voor ons team zal spelen.”

Frenkie de Jong heeft al bewezen dat hij een geweldige voetballer is en Xavi prijst hem voor zijn prestaties. Hij is een belangrijke speler voor Barcelona en we hopen dat hij nog vele jaren voor ons team zal spelen.