Wolter Kroes annuleert optredens vanwege acute keelontsteking

Wolter Kroes heeft helaas een aantal optredens moeten annuleren vanwege een acute keelontsteking. De Nederlandse zanger en entertainer heeft de afgelopen dagen last gehad van keelpijn en heeft daarom besloten om een aantal optredens te annuleren.

De acute keelontsteking is de oorzaak van de pijn en het ongemak dat Wolter Kroes de afgelopen dagen heeft ervaren. De zanger heeft in overleg met zijn arts besloten om een aantal optredens te annuleren om zo de kans op een volledig herstel te vergroten.

Wolter Kroes heeft via zijn social media kanalen laten weten dat hij erg teleurgesteld is dat hij de optredens moet annuleren, maar dat hij begrijpt dat het voor zijn gezondheid het beste is. Hij heeft ook laten weten dat hij er alles aan doet om zo snel mogelijk weer op de been te zijn en weer op het podium te staan.

De fans van Wolter Kroes zijn erg teleurgesteld dat hun idool niet op het podium staat, maar begrijpen ook dat het belangrijk is dat hij zichzelf de tijd geeft om te herstellen. De fans hopen dat Wolter Kroes snel weer beter is en dat hij zo snel mogelijk weer op het podium staat.