Within Temptation gaat op Europese tournee met afsluitend concert in Ziggo Dome

Within Temptation is een Nederlandse metalband die op het punt staat om op tournee te gaan door Europa. De tournee zal beginnen in februari 2021 en zal eindigen met een afsluitend concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De band heeft al vele grote successen behaald, waaronder meerdere nummer 1-hits in Nederland en België. De band heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder een Edison Award voor Beste Rock/Metal Album.

De tournee zal bestaan uit optredens in verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Italië. De band zal ook optreden in verschillende steden in Nederland, waaronder Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Het afsluitende concert in de Ziggo Dome zal een groot spektakel worden. Er zal een speciale licht- en geluidsinstallatie worden gebruikt om het publiek te vermaken. Er zullen ook speciale gastoptredens zijn van andere artiesten.

De tournee is een geweldige kans voor fans om de band live te zien. Het afsluitende concert in de Ziggo Dome belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Fans kunnen tickets kopen voor de tournee en het afsluitende concert via de website van de band.