Williams constateerde dat Van Gerwen niet op zijn best was tijdens het ingooien: 'Hij miste vaak'

Williams constateerde dat Van Gerwen niet op zijn best was tijdens het ingooien: ‘Hij miste vaak’

Michael Van Gerwen is een van de meest succesvolle darters ter wereld. Hij heeft al vele toernooien gewonnen en is een van de meest gevreesde spelers in de sport. Maar tijdens een recent toernooi in Londen, werd Van Gerwen geconfronteerd met een onverwachte uitdaging.

De Engelsman James Williams, een van de beste darters ter wereld, merkte dat Van Gerwen niet op zijn best was tijdens het ingooien. Williams zei: “Hij miste vaak”. Dit was een verrassing voor veel toeschouwers, aangezien Van Gerwen normaliter een van de beste ingooiers is.

Van Gerwen gaf toe dat hij niet zo goed speelde als hij had gehoopt. Hij zei: “Ik heb me niet zo goed gevoeld als ik had gehoopt. Ik heb veel fouten gemaakt en ik heb veel punten gemist.”

Hoewel Van Gerwen niet op zijn best was tijdens het ingooien, liet hij zien dat hij een uitstekende darter is door te winnen van Williams in het toernooi. Hij won met 6-4 en liet zien dat hij nog steeds een van de beste darters ter wereld is.

Het incident toont aan dat zelfs de beste darters soms een slechte dag hebben. Hoewel Van Gerwen niet op zijn best was tijdens het ingooien, liet hij zien dat hij nog steeds een van de beste darters ter wereld is.