Willem II verovert derde plaats na chaotische week met ommezwaai in achterstand

Willem II verovert derde plaats na chaotische week met ommezwaai in achterstand

De afgelopen week was een chaotische week voor Willem II. Na een achterstand van vier punten, slaagde de club erin om een ommezwaai te maken en de derde plaats in de Eredivisie te veroveren.

De club begon de week met een achterstand van vier punten ten opzichte van FC Utrecht, maar slaagde erin om deze achterstand te verkleinen door twee overwinningen op rij te behalen. Op dinsdag won Willem II met 1-0 van FC Groningen, waarna ze op zaterdag met 3-2 wonnen van VVV-Venlo.

Deze twee overwinningen waren cruciaal voor Willem II, omdat ze de achterstand op FC Utrecht verkleinden tot slechts één punt. Daarnaast werd Willem II ook gesteund door het feit dat FC Utrecht op zondag verloor van PSV, waardoor de club uiteindelijk de derde plaats in de Eredivisie veroverde.

Deze chaotische week was een grote overwinning voor Willem II, omdat het betekende dat ze hun doel bereikten om de derde plaats te veroveren. De club heeft een geweldig seizoen gehad en heeft bewezen dat ze een serieuze kanshebber zijn voor de titel. Willem II heeft nu nog twee wedstrijden te spelen om hun positie in de Eredivisie te versterken en het seizoen met succes af te sluiten.